Okulumuzda Hayat

Ana sayfa > Okulumuz > Okulumuzda Hayat

Beslenme

Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı Harikalar Diyarı Kreş tarafından hazırlanmaktadır. Harikalar Diyarı Kreş öğrencilere hijyen kurallarına bağlı kalarak kaliteli ve sağlıklı yemekler hazırlamayı hedefler. Diyetisyen ve kalite kontrol sorumluları tarafından kalori hesapları yapılarak oluşturulan menüler, öğrencilere sunulmaktadır.


Güvenlik

5188 sayılı Özel Güvenlik Yasası ve ilgili yönetmelikler gereği; Hizmet veren okulumuz ve personelimiz, yasanın gerektirdiği sorumlulukla hareket etmektedir. Koruma ve Güvenlik Personelinin Eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla belirli periyotlarda ilk yardım, yangın, deprem güvenliği, kişi hakları, etkili iletişim konularında eğitim verilmektedir. Koruma ve Güvenlik Personelinin Eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla belirli periyotlarda ilk yardım, yangın, deprem güvenliği, kişi hakları, etkili iletişim konularında eğitim verilmektedir. Güvenliğin çok önemsendiği okulumuzun giriş kısmında parmak izi kontrol sistemi ve okulumuzda çeşitli açılardan kayıt yapan 16 adet güvenlik kamerası bulunmaktadır.


Servis

Her servis aracımızda, çocukların güvenliği açısından hostes bulunmaktadır. Her servis aracımızda, çocukların güvenliği açısından hostes bulunmaktadır. Hostes ve sürücü arkadaşlarımızın bilgileri hizmet içi eğitimlerle sürekli olarak yenilenmektedir.